Kun menee muutenkin huonommin, syöminen riistäytyy täysin käsistä. Eilen tein kaksi reissua kauppaa. Se on jo aika harvinaista, yleensä jos kaupassa tulee sorruttua, se tapahtuu kerran päivän aikana, kuten tänään. Tämän hetkinen suosikkikohteeni on siis mansikkajäätelö (ahmin lähes poikkeuksetta makeaa). Sen ympärille rakentuu muut ostokset: eilisillä ja tämän päivän yhdellä kauppareissulla ne ovat olleet suklaa-vaniljavohveleita, Magnum-jäätelöpuikko (kotimatkaa varten) ja irtokarkkeja.

Rutiinini on seuraavanlainen: Ruuat haen kaupasta järjestelmällisesti, nopeasti ja paljoa miettimättä. Kotimatkalla (jota on kortteli) syön jäätelöpuikon. Se menee mukavasti pohjustamaan. Tässä vaiheessa olen jo alaovella ja avaan hississä keksipaketin. Kotona pehmitän hiukan jäätelöä mikrossa, otan lautasen ja lusikan. Lautaselle 1/3 osaa jäätelöä ja murustelen vohvelit joukkoon. Avaan tietokoneen ja samalla syön sekoituksen kolmessa osassa.

Sitten tupakalle ja oksentamaan. Jäätelökeksimiksaus tulee noin viidellä kerralla täydellisesti ulos eikä ole ehtinyt kerätä mahanestettä mukaansa, joten mössö maistuu samalle kuin syödessäkin. Kätevää.

Ja erittäin järkevää. Tänään oksentamisen jälkeen sydän löi puolen tunnin ajan ihan sekaisin ja oli ihan hirveä olo!

En todellakaan suosittele tätä kenellekään! Tällainen elämä ei ole tervettä! Kumpa saisin apua jostain! En jaksaisi enää